domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Sindicats reivindiquen que la recuperació empresarial arribe als treballadors

La manifestació convocada pels sindicats amb motiu de l’1 de maig va recórrer el cor de València per a reclamar una recuperació “real i per als treballadors”.

Tant el secretari general d’UGT PV Ismael Pérez, com el recentment nomenat en CCOO PV Arturo León, van encapçalar la marxa sota el lema “No hi ha excuses, al carrer” recorrent els carrers de València, Alacant, Elx, Alcoi o Santa Pola.

Ismael Sáez ha asseverat que “no hi ha excuses perquè el Govern i la patronal no reconeguen que hi ha hagut una recuperació de la crisi que és injusta, i que és imprescindible de la classe treballadora siga partícip d’ella”. Per la seua banda, Arturo León ha incidit que “les xifres macroeconòmiques comencen a donar símptomes de recuperació però hi ha una desigualtat en el repartiment de la riquesa que és inacceptable”. “Ha d’haver-hi salaris justs, pensions dignes i ocupació estable”, ha postil·lat.

També va haver-hi una manifestació alternativa en els carrers de la capital, moguda per la CNT, on centenars de participants que han recorregut els carrers de Guillem de Castro i l’interior del centre històric, per a finalitzar la marxa enfront de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), on s’han succeït les intervencions, com la d’Antonio Ruiz, Secretari d’Acció Sindical de la Federació Local de València de la CNT, qui ha expressat que “la classe treballadora necessita un sindicat que plante cara a la patronal i que siga veritablement independent”.

Últimas noticias

Contenido relacionado