domingo, 16 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Sindicatura de Comptes posa de manifest que els ajuntaments no estimen ni el cost ni el finançament de les inversions que planifiquen

La Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana ha publicat hui l’Informe global sobre el control intern dels ajuntaments amb població entre 25.000 i 30.000 habitants corresponent a l’exercici 2015. Els ajuntaments fiscalitzats han sigut: Algemesí, Almassora, Benicarló, Calp, El Campello, Catarroja, Crevillent, Novelda, Oliva, Onda, Quart de Poblet, Sueca, Vinaròs, Xàtiva i Xirivella.

El document fiscalitza l’eficiència de quatre aspectes dins del dia a dia dels esmentats ajuntaments: l’àrea de Gestió Administrativa, l’àrea de Gestió Econòmica i Financera, l’Àrea d’Intervenció i l’Àrea de l’Entorn Tecnològic. Segons les troballes de l’informe, els ajuntaments que presenten millor control intern són Catarroja, Almassora i Vinaròs. Els que han presentat pitjor puntuació han sigut Calp, Novelda i El Campello.

L’informe de la Sindicatura posa de manifest que cap dels ajuntaments analitzats estima ni el cost ni el finançament del manteniment de les inversions que planifiquen. Així mateix, tots incompleixen l’obligació de subministrar la informació a la Base Nacional de Subvencions.

La Sindicatura ha trobat que cap dels ajuntaments fiscalitzats té un Pla Estratègic que regule els seus sistemes d’informació. En general, l’àrea millor avaluada ha sigut de forma consistent la de Gestió Administrativa, mentre que la pitjor puntuada ha sigut la d e l’Entorn Tecnològic.

Últimas noticias

Contenido relacionado