S’inicia la remodelació integral dels banys de Primària del CEIP l’Alba

L'alcaldessa de Vall d'Alba, Marta Barrachina, ha visitat les instal·lacions, acompanyada per la regidora d'Educació de l'equip de govern, Maria Esteve. Els treballs tenen un pressupost de 28.247,45 euros.

AVL

L’Ajuntament de Vall d’Alba ha iniciat els treballs de remodelació integral dels banys de Primària del CEIP l’Alba, amb la finalitat de millorar les prestacions del recinte i, al seu torn, millorar l’accessibilitat al recinte per part de tots els xiquets.

Així ho ha comunicat l’alcaldessa, Marta Barrachina, qui ha visitat les instal·lacions, acompanyada per la regidora d’Educació de l’equip de govern, Maria Esteve. Els treballs tenen un pressupost de 28.247,45 euros i “estaran finalitzats per a l’inici del nou curs”, segons ha avançat Barrachina. En este sentit, la màxima responsable de l’Ajuntament de Vall d’Alba també ha assenyalat que era una actuació que estava sol·licitada des de fa quasi any i mig a la Conselleria d’Educació, “però vist el silenci que hem rebut fins hui de cara a la subvenció, hem decidit actuar amb fons propis, amb la finalitat de no demorar-la més en el temps”.

Les obres permetran substituir per complet totes les peces de les condícies, així com la ceràmica, la lampisteria i el sistema elèctric. També s’instal·larà la senyalització d’emergència, tal com exigeix la normativa. Així mateix, es construirà una rampa per a salvar l’escaló que ara existeix en l’accés al recinte.

“Continuem invertint i millorant el CEIP. Ho fem de manera constant, amb la finalitat de millorar les condicions i el confort d’allò més preuat dels valldalbencs: els xiquets i xiquetes del nostre poble”, ha conclòs Marta Barrachina.

- Advertisement -
CatalanSpanish