13.1 C
Valencia

Sis dies sense que Sanitat notifique morts a la Comuntat Valenciana

En l'actualitat es comptabilitzen 51 pacients ingressats, 4 d'ells en les Unitats de Vigilància intensiva: 5 a la província de Castelló, sense pacients en UCI; 20 a la província d'Alacant, d'ells 2 en l'UCI; i 26 a la província de València, d'ells 2 en l'UCI.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Comunitat Valenciana ha encadenat sis dies seguits sense que es notifiquen defuncions per coronavirus, per la qual cosa el número total segueix en 1.475 persones: 227 a la província de Castelló, 512 en la d’Alacant i 736 a la província de València.

D’altra banda, des de l’última actualització s’han comptabilitzat 102 altes que eleven ja a 17.014 el nombre de persones curades des de l’inici de la pandèmia. La distribució per províncies és la següent: 2.395 a Castelló, 5.690 a Alacant i 8.927 a València, als quals hi ha sumar 2 altes a persones desplaçades.

- Publicitat -

El número de persones ingressades als hospitals valencians per coronavirus, així com els que requereixen vigilància intensiva, segueix en descens. En l’actualitat es comptabilitzen 51 pacients, 4 d’ells en les Unitats de Vigilància intensiva: 5 a la província de Castelló, sense pacients en UCI; 20 a la província d’Alacant, d’ells 2 en l’UCI; i 26 a la província de València, d’ells 2 en l’UCI.

A més, s’han confirmat 37 casos nous de coronavirus, que situen la xifra total en 11.670 persones: 6 a Castelló (1.638 en total); 7 a la província d’Alacant (3.988 en total); 24 a la província de València (6.041 en total). A més, cal sumar 3 no assignats anteriors.

- Publicitat -

D’esta manera, en estos moments queden actius 282 casos, la qual cosa suposa un 1,5% del total de positius.

El número total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ha estat de 471.863, de les quals 346.641 han estat a través de PCR i 125.222 a través de test ràpid.

POSITIUS A LES RESIDÈNCIES

- Publicitat -

En l’actualitat hi ha algun cas positiu en 6 centres: 0 a la província de Castelló, 1 en la d’Alacant i 5 a la província de València.

· Residents nous positius: 0

· Treballadors nous positius: 2

· Residents morts: 0

En estOs moments, es troben baix vigilància activa de control sanitari 4 residències en la Comunitat Valenciana: 0 a la província de Castelló, 1 a la província d’Alacant i 3 a la província de València.

BROTS CORONAVIRUS

Salut Pública continua realitzant l’estudi de contactes en el brot declarat a la ciutat de Castelló. S’han confirmat 4 nous casos positius que eleven a 27 el total de persones afectades.

Respecte al brot de l’empresa de Rafelbunyol, es realitzaran al voltant de 60 proves PCR més per a descartar possibles casos a aquells treballadors i treballadores que comparteixen zones comunes amb companys i companyes que ja han donat positiu.

Finalment, després del positiu confirmat en una treballadora de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, Salut Pública ha realitzat el corresponent seguiment de contactes i ha realitzat 4 proves PCR de les quals es coneixerà el resultat en les pròximes 24-48 hores.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,071FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València activa el teletreball per a la mitat de la seua plantilla

• L'objectiu de la corporació provincial, amb una plantilla de 1.200 treballadores i treballadors, és garantir els serveis que presta la institució preservant la salut del funcionariat

L’equip municipal de Benaguasil compleix quasi el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l'inici de la legislatura, l'equip popular de Benaguasil liderat per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra Castillo, fa balanç de la gestió duta a terme d'estos primers divuit mesos.

Benitatxell tampoc cobrarà l’ocupació de terrasses als bars durant 2021

• Es tracta d'una nova mesura per a pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19, junt amb les ajudes als autònoms i xicotetes empreses

València destina 1,6M€ per a ajudar als establiments hostalers i de la restauració

Tots els establiments que van sol·licitar l'ajuda i compleixen els requisits s'han beneficiat de la subvenció per al suport al sector de la restauració

Sanitaris de l’UCI del General, desbordats per la falta de mitjans davant l’augment de casos COVID

La última víctima mortal portava 40 dies hospitalitzada. D'altra banda, personal de l'hospital denuncia que els obliguen a portar els EPIS de seguretat més hores de les recomanables perquè no hi ha prou material de protecció.
- Advertisement -

: Valencià