Sis ferits en un accident de trànsit, entre ells un bebé, en l’N-332 a Oliva

Tres d'elles, membres de la mateixa família, han resultat il·leses, mentre que altres dues persones presenten contusions i una sisena ha patit una ferida en una cama, segons el CICU

Sis persones han resultat ferides de diversa consideració en un accident de trànsit ocorregut en la carretera N-332, en el terme d’Oliva (València), segons fonts del Consorci de Bombers de València i del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

El CICU ha rebut al voltant de les 12.25 hores en avís d’un accident de trànsit, ocorregut entre dos vehicles, en el quilòmetre 316 de la citada via i fins al lloc ha desplaçat una unitat SAMU i dos de SVB, que han atés sis persones.

Rovira  

Tres d’elles, membres de la mateixa família, han resultat il·leses, mentre que altres dues persones presenten contusions i una sisena ha patit una ferida en una cama, segons el CICU.

Entre els ferits és troben dues dones, una de 37 anys amb una contusió i l’altra de 59 amb policontusions, a més de tres hòmens, un de 90 anys, un altre de 37 i finalment un de 55, tots amb policontusions.

També, hi havia una bebè de set mesos amb policontusions lleus, tots ells han sigut traslladats a l’Hospital d’Oliva.

PublicitatJuega Limpio Orihuela