Sis ferits en un accident de trànsit múltiple a Paterna

Sis persones han resultat ferides, de diversa consideració, com a conseqüència d'un accident de trànsit en el qual s'han vist implicats diversos vehicles en l'AP-7 al terme de Paterna.

Sis persones han resultat ferides, de diversa consideració, com a conseqüència d’un accident de trànsit en el qual s’han vist implicats diversos vehicles en l’AP-7 al terme de Paterna.

Segons el Consorci de Bombers, l’accident de trànsit ha sigut una col·lisió múltiple amb dos camion i tres vehicles turisme implicats en l’A-7 eixida d’Ademuz sentit Alacant. Actuen tres dotacions de Paterna i Burjassot, que treballen en la excarceració d’un conductor atrapat.

Rovira  

Segons fonts del CICU, sobre les 8 hores s’ha alertat alertat d’un accident de trànsit entre dos camions i tres cotxes en l’A7, km.324, en el terme municipal de Paterna.

El CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU i una unitat de SVB.

Els serveis mèdics han assistit a 6 ferits: un home de 47 anys amb traumatisme cranioencefàlic i contusió en una cama, que ha sigut traslladat a l’Hospital Clínic Universitari de València; una dona de 34 anys i tres homes de 30, 40 i 50 anys traslladats a l’Hospital Arnau de Vilanova per contusions i un home de 69 anys atés per una contusió en un turmell que no ha sigut necessari traslladar a cap centre sanitari.

PublicitatJuega Limpio Orihuela