30.8 C
Valencia

Famílies de 58.925 alumnes rebran per SMS el ‘val-beca menjador’ per a comprar menjar en Consum

Cada 'val-beca menjador' només es pot utilitzar una vegada i és molt important que les famílies adquirisquen els aliments necessaris per a cada fill o filla i per valor de 60 euros en una sola compra.

- Publicitat -AVLLa Conselleria d’Educació enviarà per SMS un ‘val-beca menjador’ als telèfons mòbils de les famílies de quasi 60.000 alumnes perquè puguen comprar aliments en la cadena de supermercats Consum. Amb un valor de 60 euros, este servici substitueix el menjador escolar des del 16 de març al 3 d’abril.

D’esta forma, les famílies rebran un enllaç que condueix en un espai on cal posar el DNI o NIE del pare, la mare o tutor legal del menor que va sol·licitar este curs escolar la beca menjador, ha detallat la Generalitat. En este espai també es demanarà que es pose el número de telèfon mòbil en el qual s’ha rebut el SMS.

Una vegada realitzat este pas, les famílies tindran accés al ‘val-beca menjador’ per a cada fill/a. Este val s’intercanviarà per aliments en qualsevol supermercat de la cadena Consum/Charter.

El ‘val-beca menjador’ té un valor de 60 euros que substitueix el servici de menjador escolar del 16 de març al 3 d’abril. Cada ‘val-beca menjador’ només es pot utilitzar una vegada. “És molt important que les famílies adquirisquen els aliments necessaris per a cada fill i per valor de 60 euros en una sola compra”, ha remarcat l’administració.

S’admetran tres intents per a posar el DNI o NIE de la persona que va sol·licitar la beca menjador este curs i el número de telèfon mòbil en el qual s’ha rebut el SMS. Si no es posa la informació correcta, es bloqueja l’accés.

Si açò ocorre, les famílies no han de preocupar-se, ha assenyalat la Conselleria. Han de contactar telefònicament amb la mestra o mestre que és tutor del seu fill perquè es puga transmetre la incidència. Així es podrà desbloquejar l’espai perquè ho tornen a intentar.

Este serà el mecanisme d’accés al ‘val-beca menjador’, per la qual cosa les famílies “en cap cas han d’anar a arreplegar este val als establiments de la cadena” de supermercats.

Hi ha 445 establiments de Consum i Charter en tot el territori valencià que “garanteixen que les famílies puguen accedir a un del seu municipi o en localitats veïnes”, ha destacat la Generalitat, que precisa que hi ha 84 establiments en les comarques d’Alacant, 65 en les de Castelló i 296 en les de València.

Per a consultar esta informació en el portal polse ací

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,758FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Sanitat autoritza un aforament de 800 persones per als concerts d’Amaral, Martita de Graná i Marlon a Borriana

• Des d'avui es poden aconseguir més entrades per als concerts d'Amaral, Martita de Graná i Marlon de dijous, divendres i dissabte a través de wegow.com

La Generalitat es compromet a construir la rotonda de la Ratlla del Terme

La Subdirecció General de Mobilitat redactarà el projecte bàsic que servirà per a planificar l'execució de la rotonda. Posteriorment, serà també la Generalitat qui s'encarregarà de la construcció.

Benicàssim continua amb els tractaments contra mosquits en aigua estancada

El consistori actua en les zones on s'ha acumulat aigua i ha proliferat l'aparició de larves

Oberta la preinscripció per a les activitats esportives municipals d’Alcalà-Alcossebre

Es manté l'oferta de classes d'aeròbic, step, pilates, ritmes llatins, taitxí, ioga i manteniment en Alcalà i Alcossebre

Educació rectifica i permet l’entrada als col·legis a la terapeuta ocupacional però no a les infermeres escolars

La terapeuta va rebre l'autorització després de la reunió de Ballester amb les mares dels alumnes a diversitat funcional
- Advertisement -

: Valencià