jueves, 18 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

S’obren les votacions per als Pressupostos Participatius de 2016 en Vila-real

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’ajuntament de Vila-real, ha obert el període de votació de les propostes a incloure en els Pressupostos Participatius, que es perllongarà fins al pròxim 26 de novembre, tant de forma presencial com telemàtica, a través del web: http://pressupostosparticipatius.vila-real.es.

Després de la recollida de propostes, oberta a tota la ciutadania, tant a associacions com a persones independents, el Fòrum de Pressupostos Participatius va celebrar una nova sessió, en la qual els representants del Consell de Participació Ciutadana van seleccionar aquelles propostes més rellevants que ara se sotmeten a la votació de la ciutadania. Els veïns i veïnes interessats a participar poden escollir les tres propostes que consideren més prioritàries fins al 26 de novembre. Una etapa en la qual es podrà participar de forma presencial, acudint a l’Ajuntament a la secció d’Atenció i Tràmits (planta baixa), o a les pròpies associacions de veïns dels diferents barris i també a través del web.

“Un any més, els ciutadans tornaran a estar implicats en la presa de decisions de què es fa amb els seus impostos i podran opinar sobre allò que els resulta més prioritari, de forma democràtica i plural”, explica el regidor de Participació Ciutadana, Xavier Ochando, qui ha recordat que “quan vam arribar al govern municipal en 2011, la participació ciutadana era quasi inexistent i les portes de l’Ajuntament estaven tancades als vila-realencs. Ara mirem als ulls a les persones i les fem partícips de tot el que ocorre a la ciutat”.

Últimas noticias

Contenido relacionado