Socialistes i Podem-EUPV avalen la gestió dels seus ‘negociadors’ i reafirmen el suport per tancar la crisi de govern

Tots dos partits han celebrat este dimarts les seues respectives reunions on valorar les últimes hores de les negociacions i la gestió i les decisions portades a terme, reafirmant 'l'optimisme' que va marcar les declaracions públiques del passat dissabte i reiterant la 'supervivència' de l'Acord de Fadrell.

El PSPV-PSOE de Castelló avala la gestió del grup municipal i dóna suport a les propostes d’acord per a tancar la crisi de govern. Així ho ha manifestat la Comissió Executiva Municipal (CEM) del PSPV-PSOE de Castelló en la seua reunió d’este dimarts on ha traslladat el suport unànime al grup municipal socialista en la gestió de la crisi de govern de l’Acord de Fadrell.

Per la seua banda, també el Consell de Coordinació de Podem-EUPV s’ha reunit i ha valorat la predisposició tant del PSPV com de Compromís per a implementar nous mecanismes de coordinació de l’Acord de Fadrell per a contribuir a tancar la crisi en el si de Govern. Al mateix temps, també ha celebrat la confiança dels seus socis per a implementar les noves dinàmiques de cohesió del govern.

Els socialistes a la seua trobada local, han ressaltat el paper dels i les integrants de la taula negociadora, conformada per membres del grup municipal i de l’executiva local, i ha posat en valor la capacitat de diàleg i el sentit de la responsabilitat demostrats per a acostar postures amb la finalitat de tancar un acord que resolga la crisi i garantisca la governabilitat.
Així mateix, la CEM ha donat el vistiplau a les propostes de la comissió de seguiment, “unes mesures amb les quals l’Acord de Fadrell eixirà reforçat, demostrant així que el Govern de coalició és plenament capaç de superar les discrepàncies i continuar treballant per a portar avant les polítiques progressistes que necessita la ciutat de Castelló”, ha assenyalat el secretari general local, Francisco Gil.

En este sentit, la CEM ha depositat la seua plena confiança en el treball desenvolupat
fins ara i en les decisions de la delegació socialista en la comissió de seguiment
de l’Acord de Fadrell, en el si del qual haurà d’abordar-se l’aprovació de les
propostes definitives.

La CEM del PSPV-PSOE de Castelló espera que les mesures plantejades tanquen la
crisi de govern vehiculant les relacions entre els diferents grups municipals i
reforçant la cohesió de l’Executiu local.

Cal afegir que, per la seua banda, el Consell de Coordinació de Podem EUPV també ha volgut agrair en la seua reunió, als equips del PSPV-PSOE i Compromís x Castelló en la Comissió de Seguiment de l’Acord de Fadrell per “la seua generositat i altura de mires per a reconduir les desavinences sorgides durant les últimes setmanes”.

 

CatalanSpanish