Els socialistes es personen en el Cas Fabra “perquè el nom de Castelló no pot estar vinculat a la corrupció”

El PSPV-PSOE de la província de Castelló s'ha personat com acusació popular en el cas Fabra, vinculat a l'expresident provincial del PP

“La impunitat només es restaura amb justícia, per això estem ací. Ningú no és lliure per a fer abusos de poder”. Amb estes paraules s’ha referit Ernest Blanch, secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, a la personació del PSPV-PSOE de la província de Castelló com acusació popular en el cas Fabra.

“Som polítics. Hem vingut per a servir, no per a servir-nos, i això pareix que el partit polític no sempre ho ha entés així” ha afirmat a la porta de l’entrada de la Ciutat de la Justícia, acompanyat també per Santi Pérez, portaveu del grup socialista de la Diputació de Castelló. “Els socialistes ens personem en una causa en la qual el PP està claríssimament posat”.

Blanch ha afegit, a més, que el nom de Castelló “no pot estar vinculat a la corrupció, la corrupció no la fan els territoris, la fan les persones”.

Per la seua part, Santi Pérez ha assegurat que PSPV-PSOE de la província de Castelló, ha decidit personar-se perquè creuen que és necessari “netejar el nom de la província de Castelló” i ha afegit que “per part de la Diputació s’afegiran totes les dades entre el 2004 i 2011 que poguera afectar a eixa despesa que poguera tindre la corporació i pogués afectar el camp de golf”.

Cal recordar, com ha informat el partit socialista, que la nova causa oberta contra l’exdirigent del PP Carlos Fabra investiga una suposada ocultació de patrimoni que haguera, suposadament, tingut per objecte dificultar l’execució de la Sentència de l’Audiència Provincial de Castelló de 2013, per la qual va ser condemnat a quatre anys de presó i a una multa d’1,4 milions d’euros. Arran d’esta investigació s’ha conegut que el PP hauria fet unes transferències per valor de 60.000 euros a una societat de Fabra.

CatalanSpanish