Els socialistes de la Safor aglutinen una àmplia representació en les candidatures per al 28A

L'actual ‘síndic’ adjunt en les Corts Valencianes, Alfred Boix, ocupa el seté lloc en la llista autonòmica, acompanyat del exalcalde i candidat a l'alcaldia de Bellreguard, Joan Marco, i el representant de la comunitat equatoriana i resident a Gandia, Miguel Burgos.

El PSPV-PSOE de la Safor-Valldigna disposa d’una nodrida presència en les candidatures que presenten els socialistes a les eleccions generals i autonòmiques valencianes en la doble cita electoral del pròxim 28 d’abril.

Pel que respecta a la candidatura a les Corts Valencianes per la província de València destaca el gandiense Alfred Boix, actual portaveu adjunt i diputat del Grup Parlamentari Socialista en la cambra autonòmica, qui ocupa el seté lloc. A més, a Boix li acompanyen en la llista autonòmica el exalcalde de Bellreguard i candidat a l’alcaldia d’aquest municipi, Joan Marco, així com Miguel Burgos, representant de la comunitat equatoriana a València i resident a Gandia des de fa quasi vint anys.

Rovira  

En la candidatura al Congrés dels Diputats per la província de València els socialistes de la comarca també estaran representats en el dotzé lloc per l’advocada gandiense Patricia Buigues, que forma part l’Executiva del PSPV-PSOE de Gandia, i pel candidat socialista a l’alcaldia de Tavernes de la Valldigna i actual portaveu a l’ajuntament vallero, Víctor Borràs.

La llista del PSPV al Senat per València també compta amb un altre saforense més. Es tracta de Pedro Rodríguez, veí de Potries i president de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, qui figura com a independent en la candidatura que presenten els socialistes a la Cambra Alta. Rodríguez ocuparà el lloc de l’històric Ciprià Císcar, que ha renunciat a anar a la llista del PSPV-PSOE al Senat.

La candidatura autonòmica liderada pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, que ha sigut aprovada recentment pel Comité Nacional del PSPV, posa damunt de la taula la gestió que han portat els socialistes valencians en el Consell durant aquests últims quatre anys, en els quals tots els indicadors han millorat en creixement econòmic, creació d’ocupació, dignitat i lluita contra la corrupció. Aquesta candidatura, amb àmplia presència de representants de la Safor-Valldigna, suposa seguir amb el canvi que es va iniciar en la Comunitat Valenciana en 2015, un canvi que ha millorat la societat i la vida de les persones, per la qual cosa la mobilització és fonamental per a no tornar arrere.

Per part seua, amb les llistes al Congrés i al Senat, aprovades per la direcció Federal del PSOE, els socialistes tenen l’oportunitat de valencianizar el debat polític espanyol i aconseguir l’aliança entre el Govern d’Espanya i la Generalitat Valenciana per a solucionar la infrafinanciación i el deute històric, entre altres aspectes. D’aquesta manera, els representants de la comarca en les candidatures per a les pròximes eleccions generals treballaran amb tota la intensitat per a aconseguir un projecte de progrés tant en la nostra terra com a Madrid.

PublicitatJuega Limpio Orihuela