Els socialistes valencians mostren la seua repulsió contra l’assassinat masclista a Elda

Els socialistes valencians vam mostrar nostra més ferma condemna davant l’assassinat masclista de Jéssica, la jove d’Elda que ha mort avui després del brutal atac d’ahir a les mans de la seua exparella. Des de la Secretària d’Igualtat, el PSPV se sumisca a tots els actes de condemna i repulsa pública d’aquest nou atemptat de terrorisme masclista en el qual “per desgràcia el sistema ha fallat”. Els socialistes insistim en la necessitat de seguir treballant units per a acabar amb aquesta xacra social i junts enfortir el ‘Pacte Valencià contra la Violència de Gènere’ posat que, “implica a tots els sectors públics i a tota la societat civil valenciana en la lluita”.

A més de “rebutjar rotundament” qualsevol tipus de violència contra les dones, els i les socialistes valencians volem incidir en la importància de l’educació com a motor per a conscienciar a les persones que “agredir tan física com psicològicament no és un acte natural, sinó un acte de masclisme intolerable”.

Finalment han destacat la important labor que s’estan realitzant des del telèfon d’atenció a les víctimes el 016 que és gratuït i no deixa rastre en la factura telefònica. “No podem romandre callats davant la violència de gènere, hem de seguir redoblant esforços per a seguir lluitant contra la violència de gènere, perquè ens volem vives”, han indicat des del PSPV.

CatalanSpanish