domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Societat d’Estudis de la Ceràmica Antiga a Hispània inaugura el seu IV Congrés en la Beneficència

La inauguració i la primera sessió del IV Congrés de la Societat d’Estudis de la Ceràmica Antiga a Hispània (SECAH) donarà inici aquest dimecres, 26 d’abril, a les 9:30 hores del matí al Saló Alfons el Magnànim del Centre Cultural la Beneficència de València.

El diputat de Cultura, Xavier Rius, serà l’encarregat d’inaugurar aquesta trobada organitzada pel mateix Museu de Prehistòria, dependent de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, en col·laboració amb la Universitat de València, el Museu Nacional de Ceràmica i el Servei d’Investigació Arqueològica Municipal de Llíria.

Al costat de Rius, formaran part de la taula inaugural Helena Bonet, directora del Museu de Prehistòria, Jaume Coll, director del Museu Nacional de Ceràmica González Martí, i Dario Bernal, president del IV Congrés de la SECAH.

La trobada discorrerà en diferents enclavaments de la ciutat de València entre els dies 26 i 29 d’abril, sota el títol “Opera Fictiles. Estudis transversals sobre ceràmiques antigues de la península ibèrica”.

Últimas noticias

Contenido relacionado