Sofía Díaz García, nova degana dels jutges de Castelló

La titular del Jutjat de Primera Instància 10 de la ciutat ha obtingut 14 dels 26 vots emesos en segona volta.

PublicitatAVL

Els jutges de la ciutat de Castelló, reunits en junta general, han triat a la magistrada Sofía Díaz García (Blascomillán, Ávila, 1966) com a nova degana.

La titular del Jutjat de Primera Instància 10 de Castelló va obtindre en les eleccions celebrades,14 dels 26 vots emesos en segona volta. Per part seua, el segon candidat en lliça, Enrique Marí, titular del Jutjat d’Instrucció 1 de Castelló, va obtindre 12 sufragis.

PublicitatRovira  

Díaz substituirà en el càrrec a José Luis Conde-Pumpido, qui seguirà en funcions al capdavant del Deganat de Castelló fins que es publique en el BOE el nomenament de la seua successora.

La nova degana és llicenciada en Dret per la Universitat de València i va ingressar en la carrera judicial en 1994. Ha servit com a jutgessa en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció número 3 de Mollet del Vallés (Barcelona) i número 2 de Vinaròs (Castelló).

Va ascendir a la categoria de magistrada com a titular del Jutjat contenciós administratiu número 5 de València i va servir amb posterioritat en els jutjats de Primera Instància 1, 8 i 10 de Castelló.

Actualment, és membre electe de la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana i integrant de la Comissió Permanent d’este òrgan.