Vicent Soler renúncia al seu escó en Les Corts per a dedicar-se al finançament

El conseller ha recordat les dificultats que s'estan vivint per la situació de tindre un Govern d'Espanya en funcions

PublicitatAVL

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha anunciat este dijous la seua renúncia a l’acta de diputat en Les Corts, encara que manté el seu càrrec en el Govern valencià, amb l’objectiu de dedicar-se “en cos i ànima” a aconseguir un finançament “just”, qüestió que considera que és la “més transcendental” i “prioritària” per als valencians en este moment.

En les passades eleccions, Soler va ser número 3 per la circumscripció de València en la llista socialista. Ara, ha pres esta decisió després de consultar-ho amb el President Ximo Puig i ha afegit que la renúncia ve donada per la situació en la qual es troba el govern de la Generalitat, “especialment” l’àrea de la seua competència. El conseller, de 69 anys, doctor en Economia i catedràtic d’Economia Aplicada, ha explicat que es tracta d’una decisió “personal”.

PublicitatRovira  

Així mateix, Soler ha recordat les dificultats que s’estan vivint per la situació que es viu amb un govern d’Espanya en funcions. “Vivim un moment excepcional per la falta de PGE. No tenim els ingressos previstos plasmats en el pressupost del Botànic aprovat el 21 de desembre de 2018“, ha explicat.

A causa d’esta renúncia, l’escó que queda lliure serà ocupat per Pedro Ruiz-Castell, professor universitari i número 13 en la llista autonòmica.