Alcalà-Alcossebre demana solució als retards per reparar els desperfectes de les pluges

L'Alcalde ha sol•licitat la mediació de l'Agència Valenciana de Seguretat i Respostes a les Emergències per poder realitzar les obres al més aviat possible.

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha reiterat la seua petició de posar solució als retards, per part de la  per autoritzar els ajuntaments a actuar en zones afectades per les pluges del passat mes d’octubre.

En una reunió mantinguda el passat 27 de novembre a l’Ajuntament de Benicarló, amb presència de nombrosos municipis de la província afectats per les pluges, l’Alcalde i el regidor d’Urbanisme ja van exposar la problemàtica que suposa que l’Ajuntament no puga reparar els danys provocats per les pluges en passos i barrancs que depenen de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. Una problemàtica que afecta de la mateixa manera a tots els municipis. “Tenim els recursos econòmics i tècnics per a realitzar aquestes reparacions però, mentre la Confederació no ens done l’autorització, no podem actuar i aquestes zones no estan en condicions perquè es puga transitar i, per això, demanem que no s’allargue més”, ha destacat l’alcalde Francisco Juan.

Rovira  

Des de l’Ajuntament s’ha enviat una carta al director general de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, recordant el compromís adquirit en la reunió del passat 27 de novembre de convocar una reunió amb representants de la Subdelegació del Govern a la província, de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i de responsables municipals per tal de desbloquejar aquesta situació.

PublicitatJuega Limpio Orihuela