Sonia Cervera i Irene González, proclamades falleres majors de Llíria 2020

L'acte ha servit també per a acomiadar a les seues antecessores en el càrrec, Marta i Edurne.

Les falles de la capital del Camp de Túria ja compten oficialment amb les seues màximes representants per al nou exercici. L’alcalde Manolo Civera ha proclamat aquesta vesprada a Sonia Cervera López, de la Falla Alpelic i adjacents, i a la xiqueta Irene González Cancar, de la comissió Pla de l’Arc, com a fallera major i fallera major infantil de Llíria 2020, respectivament.

L’acte, que s’ha celebrat en el teatre de la Llar del Jubilat, ha comptat amb la presència del president de la Junta Local Fallera, Martín Martínez, i de la comunitat fallera de la localitat.

PublicitatAVL

La cort d’honor de la fallera major de Llíria 2020 està formada per Helena Gómez, Raquel Miñano i Vicen Escribano. Mentre que la cort infantil la componen les xiquetes Melany GavidiaMaría Isabel Aguilar, Carla Bustos i Chiara Miñano.

L’alcalde Manolo Civera ha felicitat les noves reines de la festa fallera en el municipi, amb el desig que “aquesta experiència es convertisca en un moment excepcional en les vostres vides”.

La proclamació de les noves falleres majors de Llíria ha estat precedida per l’acte de comiat de Marta Torres i Edurne Romero, les antecessores en el càrrec, als qui ha agraït la seua labor i ha recordat que “el vostre nom queda ja gravat en la història fallera de la nostra localitat”.

Igualment, en l’acte s’ha realitzat “un merescut reconeixement per la seua inestimable tasca” a Manolo Romero, que ha exercit com a president de Junta Local Fallera de 2013 a 2019.

Amb la proclamació s’inicia el compte arrere per a les Falles de 2020. Dissabte que ve, 9 de novembre, a les 18.00 hores se celebrarà l’acte d’exaltació de les noves falleres majors en el teatre de la Va unir Musical de Llíria.

Rovira