Sorlí: “Per frenar a Vox en Castelló i impedir quatre anys de retrocés de drets, diumenge cal votar Més Compromís”

La candidata "davant enquestes que pronostiquen un escenari de bloqueig semblant al de fa quatre mesos, només Més Compromís és garantia d'acord i de política útil".

El cap de llista de Més Compromís al Congrés per la demarcació de Castelló, Marta Sorlí, a apel·lat hui a la ciutadania dels municipis de Castelló a “eixir a votar, a dipositar en les urnes el vot per a Més Compromís per a no haver de lamentar-nos els pròxims quatre anys de polítiques regressives i de retrocés”.

Sorlí, que ha fet estes manifestacions en un acte a Betxí, al costat del seu alcalde Alfred Remolar, ha subratllat que “a Castelló l’últim escó està en joc entre Més Compromís i Vox. Per això, els i les castellonenques han de demostrar que volen un govern de progrés, de política útil i d’acord; de política útil i de defensa dels drets i llibertats i de Més Compromís, enfront deaquells que volen prohibir la pluralitat i posar en risc la Democràcia”.

Segons la candidata de Més Compromís, “està en joc la societat plural, diversa i oberta, i ací a Castelló l’alternativa a la intolerància és Més Compromís”.

El cap de cartell de Més Compromís a Castelló ha manifestat que “davant les enquestes d’esta finalitat de setmana, que reediten uns resultats que donarien peu a un nou bloqueig polític, Més Compromís és la garantia de desbloqueig. De diàleg i esforç per a fer realitat el govern progressista que la ciutadania reclama, superant sigles i els tacticismes d’aquells què ens han portat a esta situació”.

Finalment ha interpel·lat als votants progressistes: “Aquelles persones que estan decebudes per no tindre un govern progressista i les persones enfadades pel bloqueig polític que estem patint han de tindre clar què, si volen una cosa diferent, han de votar una cosa diferent. I si volen acord i política útil, demanem que dipositen la seua confiança en Més Compromís”.

ValenciàEspañol