22:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Sorprés un jove amb quatre quilos de marihuana en el cotxe

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a un jove de 28 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública després de localitzar en el maleter del seu cotxe dues caixes de cartó en què el seu interior hi havia quatre quilos de, pel que sembla, marihuana. Els policies van intervenir a més un cotxe de la marca Suzuki.

Els fets van ocórrer quan els agents que realitzaven un control en la rotonda del Parc Central de Torrent, van observar que un cotxe realitzava una maniobra estranya, així com el seu conductor en adonar-se de la presència policial aparcava en doble fila i es ficava en un establiment comercial.

En eixir, els policies ho van interceptar i van realitzar un registre en el seu cotxe, localitzant en el maleter dues caixes de cartó i en cadascuna d’elles dues bosses de plàstic amb per al qual sembla cogolls de marihuana amb un pes d’un quilo cadascuna, que van ser intervingudes, així com el cotxe.

Finalment, els agents després de realitzar diverses comprovacions, ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado