Sorprés un home després de prendre foc a dos contenidors

Agents de la Policia Nacional han sorprés en un carrer del districte de Patraix de València a un home de 37 anys d’origen espanyol després de calar foc a dos contenidors. Al moment de la detenció portava a les seues mans bosses de plàstic amb roba fàcilment inflamable i en la seua jaqueta un encenedor. Els policies li consideren el presumpte autor d’altres 19 delictes de danys comesos durant l’any passat habitualment entre les nou i les dotze de la nit.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies que s’havia produït una sèrie d’incendis de contenidors als voltants d’una plaça del districte de Patraix de València.

Durant les recerques, els agents van establir un dispositiu de vigilància en els voltants, i en el transcurs del mateix al voltant de les deu de la nit van observar sortir a un home d’un portal de la zona amb una actitud sospitosa.

El jove es va dirigir cap a un carrer proper i després d’observar amb detall tant els contenidors així com si li pogués seguir algú, va agafar d’un dels contenidors dues borses i va començar a introduir peces soltes que estaven a l’interior d’aquests.

A continuació se’n va anar del lloc i es va dirigir a un altre carrer proper, mirant constantment als seus voltants, fins que va arribar a un lloc on hi havia cinc contenidors, moment en què va treure un encenedor que portava en la seua jaqueta i va calar foc a una de les peces de les borses que va introduir en un contenidor, per tot seguit repetir l’acció en un altre.

Els contenidors van començar a incendiar-se, per la qual cosa un dels agents li va donar l’alt, però el sospitós va emprendre la huída direcció al seu domicili, sent immediatament interceptat per altres policies.

Els agents li van intervenir l’encenedor utilitzat així com les bosses de plàstic amb roba fàcilment inflamable que portava a les seues mans, per la qual cosa va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de danys.

Fins a l’arribada dels bombers els policies van utilitzar l’extintor del vehicle policial, per apagar els contenidors i retirar-ho dels altres per evitar que es cremaren així com els cotxes que estaven aparcats propers.

Com a conseqüència de les recerques, els agents consideren a l’ara detingut el presumpte autor d’altres 19 delictes de danys comesos durant l’any passat sempre entre les nou i les dotze de la nit.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.