22.2 C
Valencia

L’ONCE i Loteries de l’Estat suspenen els seus sortejos pel coronavirus

Des de hui Dilluns, 16 de Març, s'ha decidit suspendre tots els sortejos de l'ONCE i de Loteries de l'Estat per la situació d'alarma declarada pel coronavirus.

- Publicitat -AVL

Des de hui Dilluns, 16 de Març, s’ha decidit suspendre tots els sortejos de l’ONCE i de Loteries de l’Estat per la situació d’alarma declarada pel coronavirus.

L’ONCE ha comunicat que els sortejos de loteries, inclosos els cupons i el cupó extraordinari pel Dia del Pare, han quedat suspesos fins que finalitze l’estat d’alarma.

L’organització vol protegir als seus treballadors amb estes mesures i evitar que els ciutadans s’exposen innecessàriament. D’esta forma, quan finalitze l’estat d’alarma, s’informarà sobre els cupons adquirits amb relació als sortejos no celebrats.

Els terminis de caducitat dels premis queden suspesos, no obstant això, alguns cupons premiats podran cobrar-se en Centres i entitats col·laboradors que romanguen obertes.

Suspensió de la venda de tots els jocs de Loteries de l’Estat

D’altra banda, Loteries i Apostes de l’Estat ha emés un comunicat informant que se suspén la comercialització dels jocs per l’estat d’alarma.

Els sortejos del dilluns 16 de març de 2020 s’ajornen fins a data a determinar en la que siga possible la seua celebració i el pagament de premis inferiors a 2.000 € dels jocs en els punts de venda habituals, així com la venda online d’estos, queda suspesa.

Tots els dècims i resguards venuts a través de qualsevol canal continuaran sent vàlids per als mateixos sortejos en la data en què finalment se celebren, per la qual cosa han de conservar-se fins a la celebració d’estos.

Els sortejos d’Euromillons i el Milió dels dies 17 i 20 de març de 2020 se celebraran amb normalitat amb la participació dels resguards venuts fins hui.

Les dates de caducitat de premis que coincidisquen amb el període de suspensió dels serveis, queda igualment suspesa durant la vigència de les mesures recollides en el Reial decret. Al final de la vigència del mateix es reprendran els terminis de caducitat que quedaven arracades a la data de la suspensió.

Els premis superiors a 2.000 €, procedents de resguards obtinguts en els establiments físics de la xarxa, podran continuar cobrant-se en aquelles sucursals de les entitats financeres que es mantinguen obertes.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,745FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Federació de Falles d’Especial presenta “Una Festa per a Tots”

Baix el lema 'Més solidària que mai', la proposta d'activitats contribuirà a reactivar l'activitat fallera.

La Diputació de València suma esforços amb Gandia per a restaurar la Col·legiata

La corporació provincial ha donat suport per unanimitat a la iniciativa del consistori gandià per a solucionar els problemes estructurals d'este Monument Històric Nacional.

Tres persones afectades per inhalació de fum en un incendi a Foios

Tres persones de 23, 32 i 59 anys van resultar afectades ahir per inhalació de fum en l'incendi d'un habitatge a Foios.

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes

Benifairó de les Valls registra un brot de coronavirus per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 6 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià