Special Olympics torna a Vila-real amb l’IX Campionat Nacional de Futbol 7 Unificat

Des de hui fins al diumenge la Ciutat Esportiva Pamesa viurà un campionat molt especial, ja que 20 equips de tota la geografia espanyola disputaran l'IX Campionat de Futbol 7 Unificat Special Olympics

El Futbol Unificat és una modalitat esportiva exclusiva de Special Olympics, on els equips estan formats per esportistes amb i sense discapacitat intel·lectual, els anomenats jugadors Unificats.

Un total de 250 participants gaudiren durant tot el cap de setmana no solament del campionat sinó també de l’arribada de la torxa, de la festa de l’esportista i de la cerimònia de clausura i lliurament de medalles que aquesta edició estarà animada per Xarxa Teatre amb fermall final del prestigiós pirotècnic Peñarroja.

El campionat se celebra a Vila-real per sisé any consecutiu gràcies al Vila-real CF i a la col·laboració de la Diputació de Castelló, a l’Ajuntament de Vila-real, Toyota Cobelsa, Bankia en Acció, Fundació Bancària “la Caixa” i Plena inclusió.

La categoria femenina novetat en el campionat
Com a gran novetat d’enguany el campionat compta amb una categoria exclusivament femenina. La Fundació Special Olympics Espanya aposta per la promoció i per donar visibilitat a l’esport femení inclusiu. La seua participació en aquest campionat és una de les accions que la Fundació durà a terme dins del programa que desenvolupa amb la col·laboració de la Unió Europea a través d’Erasmus +.

La torxa visita als col·laboradors
Com a actes previs al campionat la torxa ha visitat als diferents col·laboradors fins a arribar a la Ciutat Esportiva Pamesa on Enric Blesa, director general de Special Olympics i Silvia Gómez, segona tinent alcalde de l’Ajuntament de Vila-real, l’han rebuda com tret d’eixida al campionat.

Publicitat