15 C
Valencia

STEPV exigeix a Bonig que deixe d’amenaçar el professorat valencià

- Publicitat -AVL

STEPV, sindicat majoritari de l’ensenyament valencià, exigeix a la Presidenta del Partit Popular valencià que deixe d’amenaçar el professorat valencià. El Sindicat ix al pas de les declaracions de la senyora Boning que ha amenaçat el professorat i els responsables dels centres docents valencians advertint-los que “podrien tindre que respondre patrimonial i personalment per aplicar un decret que està suspés”.

Per al Sindicat, aquestes declaracions posen en evidència la indecència política de la senyora Bonig que no només ha posat en marxa tota la maquinària política, socials, jurídica i mediàtica contra l’ensenyament i l’ús del valencià, sinó que ara mateix amenaça el professorat valencià. La societat valenciana ha de saber que és la senyora Bonig la que està intentant generar un clima d’odi i de crispació entre la societat valenciana i els centres educatius envers el valencià i el professorat. Aquesta actuació no està sustentada en cap argument pedagògic ni educatiu sinó polític. El Sindicat considera l’actuació de la senyora Bonig impròpies d’una dirigent politica que és membre de les Corts Valencianes.

STEPV defensa que el valencià siga la llengua vehicular del sistema educatiu en considerar que és la garantia que tot l’alumnat valencià domine, en acabar els seus estudis obligatoris, les dues llengües oficials com ho desmostren tots els estudis pedagògics, inclosos els que va fer l’IVAQE en l’època del Partit Popular. Per això, els recursos contra el decret de plurilingüisme o d’usos lingüístics no responen a criteris pedagògics sinó a l’utilització partidista i política de la llengua a la que la dreta extrema valenciana ens té acostumats des de fa més de 40 anys.

Finalment, el Sindicat posarà en mans dels seus serveis jurídics les declaracions de la presidenta del PP per si són constitutives de delicte i facilitarà la defensa jurídica del professorat valencià davant les pressions i amenaces expressades per la senyora Bonig.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Un brot per contacte social deixa 3 contagiats de coronavirus més a l’Alcúdia

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR

Onda registra un brot de coronavirus per contacte social

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR,

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’oci de Benimodo

Este brot afecta 8 persones, totes elles han donat positiu en les proves PCR i actualment guarden quarantena així com les persones amb les quals ha tingut un contacte pròxim.

Dos brots en Carlet per contacte social provoquen 15 positius més

Malgrat les mesures que Carlet ha imposat després de les no-festes. Esta localitat de la Ribera se situa en el punt de mira de Sanitat per l'alt volum de casos positius que té.

Teulada registra un brot de coronavirus per contacte social

Les persones que han donat positiu romanen confinades per ordre de la Conselleria de Sanitat.
- Advertisement -

: Valencià