Subdelegació insta a no circular per València davant la previsió de col·lapse per la tractorada

Per això, es recomana la utilització del transport públic en els desplaçaments, ja que es preveuen 500 tractors i unes 8000 persones.

PublicitatAVL

La Subdelegació del Govern a València fa una crida als ciutadans perquè eviten en la mesura del possible la utilització del vehicle particular per a accedir a València i circular per la ciutat este divendres davant la tractorada i manifestació convocada per les organitzacions agràries ASAJA, la UNIÓ i UPA.

En el cas de la necessària utilització del vehicle particular, es recomana moderar la velocitat i extremar les precaucions en les vies d’accés a la ciutat perquè els conductors poden trobar-se a primera hora amb columnes de tractors que poden dificultar la conducció.

PublicitatRovira  

La protesta que arrancarà a les 10.00 h de la plaça de Sant Agustí, on es concentraran els tractors, discorrerà pel Carrer Xàtiva, Carrer Colón fins a la Porta de la Mar, Avinguda Navarro Reverter, plaça d’Amèrica i finalitzarà en la plaça del Temple. Els accessos al centre de la ciutat, segons ha informat la Policia Local de València, es tancaran al trànsit. Per això, es recomana la utilització del transport públic en els desplaçaments.

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, rebrà entorn de les 13.30 h als representants de les associacions agràries amb els quals mantindrà una trobada.