L’AJUNTAMENT TRAU A SUBHASTA SIS HARLEY DAVIDSON ADQUIRIDES PER A LA VISITA DEL PAPA

VALENCIA 2018-01-26 Roda de Premsa Junta Govern Local. Sandra Gómez
Publicitat

8.900 euros per moto. Eixe és el preu d’eixida que tindrà cadascuna de les sis Harley Davidson que l’Ajuntament de València va adquirir en 2006 amb motiu de la visita del Papa Benedicto XVI. Són sis de les vuit motocicletes que es van adquirir aleshores, ja que una d’elles es troba trencada i l’altra es quedarà al Museu de la Policia Local de València.

“Eixa era la dicotomia que va viure el nostre Ajuntament, quan teníem una gran carència de parc automobilístic, es gastaven ingents quantitats de diners en adquirir motos que simplement servien per a lluir-se i no per a treballar”, ha exposat la portaveu del Govern municipal Sandra Gómez, qui ha informat de l’orde del dia de la Junta de Govern Local, en la que s’ha aprovat convocar la subhasta d’estes sis motocicletes de propietat municipal.

PublicitatRovira  

Així, s’ha aprovat l’expedient d’alienació que “ha costat administrativament molt a fer” per a poder traure a subhasta, segons Gómez, “unes motos que no van tindre un ús posterior perquè no eren funcionals” i només “circulaven una vegada a l’any, acompanyant a la Fallera Major de València”. Esta iniciativa vol concloure així amb “la línia política de balafiament i de despeses supèrflues de l’anterior govern municipal”. Una vegada que es publique esta subhasta al Butlletí Oficial de la Província (BOP), hi haurà 20 dies perquè qualsevol ciutadà puga participar.

PublicitatJuega Limpio Orihuela