24.6 C
Valencia

El subministrament elèctric del Poble Nou de Benitatxell serà 100% d’energies renovables

El consistori del Poble Nou de Benitatxell dóna un nou pas cap a la sostenibilitat a l'adherir-se a la central de compres de la Diputació que li permet contractar energia neta.

- Publicitat -AVL

El consistori del Poble Nou de Benitatxell dóna un nou pas cap a la sostenibilitat a l’adherir-se a la central de compres de la Diputació que li permet contractar energia neta.

Aquesta iniciativa permetrà al Poble Nou de Benitatxell contractar el subministrament amb garantia d’origen 100% renovable, certificada per la Comissió Nacional de Mercats i Competència, que respecta el medi ambient i evita les emissions de gasos contaminants. Segons els tècnics municipals, amb el nou subministrament es contamina menys al consumir energia que no és procedent de fonts fòssils sinó renovables (eòlica, solar, hidràulica) i disminuïx el CO2 emés en l’atmosfera. D’altra banda, el contracte també afavorix un estalvi en les factures municipals ja que “tot i que aquesta energia és un poc més cara que la convencional, la diferència és pràcticament inapreciable i al beneficiar-nos  d’uns preus fixos l’estalvi està garantit”.

“És un pas més que donem per a convertir-nos en un municipi referent en sostenibilitat mediambiental. La totalitat dels nostres contractes amb Iberdrola tant d’edificis públics com enllumenat són ara renovables. A més, complim amb el pacte d’alcaldes al contractar energia verda” ha apuntat l’alcalde, Josep Femenia.

Les dades d’estalvi en enllumenat públic confirmen que el Poble Nou de Benitatxell és cada dia un poble més sostenible des de la incorporació d’enllumenat led en el municipi, que va començar en 2015. La progressiva implantació de peretes LED en nucli urbà, urbanitzacions i instal·lacions municipals, permeten un estalvi important d’energia pròxim al 70% que queda reflectit en la factura, a més de reduir la contaminació lumínica cap a l’atmosfera.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,796FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Comunitat Valenciana registra 903 positius en un dia i 7 morts

Els hospitals valencians tenen, actualment, 415 persones ingressades

Cullera felicita els 100 anys d’una de les seues veïnes més longeves

Asunción Braco ha rebut una carta d’homenatge de la ciutat que l’ha vist créixer

Vinaròs reforça els tractaments contra els rosegadors

El Consistori de Vinaròs, a través de l'empresa adjudicatària del servei, ha reforçat els tractaments contra els rosegadors als carrers del centre...

Alcalà-Alcossebre realitzarà la reforma del CEIP La Mola a través del Pla Edificant

Demà es porta a ple la delegació de competències per a fer realitat la reforma i ampliació del centre que tindrà una inversió de 3,4 milions d'euros

Borriana repara la bomba de buidatge de la séquia del Rajolí de la Serratella

• L'alcaldessa i el president de la Comunitat de Regants de Borriana subscriuran un conveni de col·laboració
- Advertisement -

1 COMMENT

: Valencià