La Regidoria d’Educació convoca subvencions per 38.900 euros per a les AMPAS de la ciutat d’Alacant

Les convocatòries estan destinades a l'organització d'activitats extraescolars en els col·legis de la Zona Nord i al servei d'obertura matinal dels centres del municipi

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alacant ha obert la convocatòria de subvencions per a les Associacions de Mare i Pares d’Alumnes (AMPA) d’Alacant, l’import dels quals ascendeix a 38.000 euros.

En concret, s’han convocat dues subvencions el termini de les quals de presentació expira el 5 d’abril de 2019. La primera d’elles està destinada a l’obertura matinal dels centres escolars i té una dotació de 23.900 euros. En segon lloc, s’ofereix una quantitat de 15.000 euros a les AMPAS de la Zona Nord per al desenvolupament d’activitats extraescolars en horari no lectiu.

La regidora d’Educació, Mari Carmen d’Espanya, ha explicat que amb aquestes ajudes l’Ajuntament pretén “fomentar la participació de les AMPAS en la vida dels centres escolars i millorar la conciliació de la vida laboral i familiar, a més de generar ocupació donant suport a aquests nous serveis socioeducatius”.

En el cas de la convocatòria per a l’organització d’activitats extraescolars, podran optar a la subvenció les Associacions de Mares i Pares de centres d’educació infantil i primària adscrits al Pla Integral de la Zona Nord.

Per part seua, les ajudes per a l’obertura matinal dels centres escolars estan destinades a les AMPAS que presten el servei d’atenció a l’alumnat entre les 7.00 i les 9.00 hores en centres docents d’educació infantil i primària del municipi d’Alacant.

Per a optar a les subvencions les AMPAS han de presentar per Registre General de l’Ajuntament una instància, a més de la resta de la documentació que figura en les bases de les convocatòries.

: Valencià

Publicidad