7:25 pm - Monday, 6 July 2020

El Patronat Provincial elevarà a 885.000 euros les subvencions per a potenciar el producte turístic de Castelló

- Publicidad -Reciplasa

Impulsar el turisme gastronòmic i la marca Castelló Ruta del Sabor, així com incentivar la creació de grans esdeveniments, són dos dels objectius que destaca el president de la Diputació, José Martí.

Coronavirus
Ars Volants
València
Borriana
- Publicidad -Benicassim

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

“Reforçar el suport als municipis, buscar nous productes turístics i potenciar el turisme gastronòmic a través de la marca Castelló Ruta del Sabor són tres dels grans reptes de la Diputació per a este 2020, tal com ha destacat hui el president de la institució”, José Martí, després de presidir el Consell Plenari del Patronat Provincial de Turisme.

José Martí, acompanyat per la diputada de turisme i vicepresidenta del Consell Plenari, Virginia Martí, ha destacat en este sentit la “gran aposta de la nova Diputació pel turisme, “que ha de ser un dels eixos vertebradors de les nostres comarques pel gran potencial de creació de riquesa que ofereix». I, de nou, ha insistit en un full de ruta que ha d’incidir en el turisme de muntanya i de cultura, en la innovació i en nous segments de demanda, com el cicloturisme, el senderisme o el turisme gastronòmic, sense oblidar per descomptat mai una de la nostra referència com és el turisme de platja».

Tot això ha quedat avalat hui per un Consell Plenari del Patronat Provincial de Turisme que ha donat el vistiplau a subvencions per valor de 885.000 € per a l’exercici 2020. Els programes aprovats, com ha explicat la diputada provincial, Virginia Martí, “suposen un reforç superior a l’11% respecte a 2019, amb especial èmfasi en la creació de producte turístic, al que es destinen un total de 400.000 euros”.

Així, l’organisme ha aprovat les bases reguladores d’unes línies d’ajudes que, principalment, beneficiaran als ajuntaments i entitats locals de la província, als qui van dirigits un total de 665.000 €, el 75% del total.

Entre les principals novetats, destaca l’ampliació i adequació a les necessitats dels ajuntaments de les subvencions per a la contractació dels serveis d’informadors i guies turístics per part dels consistoris municipals, que s’augmenta en 30.000 euros.

D’altra banda, sobreïx la creació de tres línies, per valor de 200.000 euros per a l’impuls del turisme gastronòmic i la marca Castelló Ruta de Sabor per part dels diferents agents implicats en el projecte, ja siga productors com a empreses certificades amb la marca, com a associacions sense ànim de lucre o ajuntaments. L’objectiu en este sentit és desenvolupar esdeveniments gastronòmics i de promoció que valoren els productes de la marca Castelló Ruta de Sabor.

Segons Virginia Martí, “que entre els requisits d’estos programes s’exigisca la participació d’almenys un 50% d’empreses certificades a Castelló Ruta de Sabor ajudarà a prestigiar una marca i un projecte que estava patint un estancament en els últims anys”. De fet, amb este pas “estem atenent una reivindicació traslladada pels mateixos participants en el club de producte”, afig la diputada, qui avança a més que en el futur s’augmentarà esta exigència de manera gradual.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Un menor de 15 anys, atés en colpejar-se al saltar a l’aigua en una cala de la Renegà

Després de l'assistència, el ferit ha estat traslladat a l'hospital General Universitari de Castelló en l'ambulància de suport vital bàsic.

L’Ajuntament de Vila-real paga prop de 140.000 euros en hores extres i ajudes al personal municipal

Concretament, s'han abonat als empleats municipals un total de 125.172 euros en concepte d'hores extraordinàries i 13.973 euros d'ajudes socials, de manera que queden liquidades les quantitats pendents del passat any.

Es descarta la ‘immunitat de grup’ a Espanya perquè només el 5,2% de la població té anticossos COVID

L'Estudi Nacional de Seroprevalencia ENA-COVID indica que la prevalença més elevada d'anticossos es troba en personal sanitari (10%) i en treballadors de residències i centres sociosanitaris (7,7%)

Compromís proposa crear ‘cases de part’ en els hospitals públics

Mònica Àlvaro: “No es pot obviar com la crisi de la COVID-19 ha posat de manifest la necessitat d’impulsar este tipus de mesura que millora la seguretat, l'atenció a l'embaràs, el part i el puerperi immediat”

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià