El Diluvi, La Fúmiga i Candela Roots encapçalen un concert benèfic a Sueca contra la pobresa infantil

A més d'aquests grups, també participaran Lilit i Dionis, Atupa i Frida, que estaran acompanyats pel grup instrumental de Proeso i la seua coral formada per més de 500 xiquetes i xiquets

Europa Press

L’Associació de Docents de Música de la Comunitat Valenciana, Proeso, oferirà a Sueca l’espectacle ‘Rock per la Infància’, un projecte que naix amb motiu del seu 10° aniversari, on comptaran amb un cartell de grups valencians que participaran en l’espectacle, entre els quals es troben El Diluvi, La Fúmiga o Candela Roots.

A més d’aquests grups, també participaran Lilit i Dionis, Atupa i Frida, que estaran acompanyats pel grup instrumental de Proeso i la seua coral formada per més de 500 xiquetes i xiquets tots ells alumnat d’educació secundària, primària, escoles de música i conservatoris de tot el territori, ha informat l’organització en un comunicat.

Rovira  

Els beneficis obtinguts amb la venda d’entrades es donaran a Save the Children que compta amb un fons específic per a lluitar contra la pobresa infantil amb ferramentes com la música.

A la Comunitat Valenciana, Save the Children treballa des de fa més de 20 anys en “programes d’atenció als xiquets i xiquetes més vulnerables, centrats en la infància en risc de pobresa o exclusió social, independentment de la seua condició o país d’origen, que puguen gaudir plenament dels seus drets i aconseguir el màxim de les seues capacitats”.

“Sueca és una ciutat solidària que es bolca en cada causa, en cada iniciativa benèfica que s’organitza. No dubtem que també ho farà en aquesta ocasió i convidem totes les veïnes i veïns de la ciutat i dels voltants a no perdre-se’l i contribuir a la causa” han assenyalat des de l’associació.

Aquest és un esdeveniment que es considera, des del consistori, contribuirà en l’educació dels nostres joves en la cultura de la música en valencià. “A més, creiem fermament en el poder de la música com a agent vertebrador de territoris i com a mitjà per a la integració social. La música és un instrument educatiu potentíssim”, han afirmat els organitzadors.

Les entrades eixiran a la venda a partir del pròxim dilluns, 8 d’abril, a les 9.00 hores a través de la plataforma online Notikumi.com per només 8 euros. I per a qui decidisca comprar l’entrada a taquilla ho podrà fer per 10 euros. El concert serà en el recinte de concerts i festes de Sueca, l’11 de maig a les 19.30 hores.

PublicitatJuega Limpio Orihuela