Detinguda una persona per la seua implicació en diversos delictes de maltractaments en l’àmbit familiar a Sueca

La Guàrdia Civil Sueca ha procedit a la detenció d'un home de 40 anys i nacionalitat marroquina per delictes de maltractaments en l'àmbit familiar, trencament de condemna i delicte contra la llibertat

La Guàrdia Civil de Sueca el passat dia 1 d’abril, va tindre coneixement a través de personal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sueca i una testimoni del presumpte delicte de violència de gènere. El testimoni va presenciar una gran discussió entre la parella, veient com el detingut agredia i insultava fortament a la dona i a les seues filles.

Comunicant els fets de manera anònima. Una vegada realitzades les gestions pertinents es va comprovar que la víctima tenia, un dispositiu de control telemàtic de les mesures de protecció i que aquest l’havia deixat a Ciudad Real, no portant-ho damunt amb ella per a no crear cap mena d’alarma.

Rovira  

Per tot això els agents encarregats de la protecció de mates de VIOGEN, es desplacen al domicili on resideix la víctima amb el seu presumpte agressor i filles, observant com la dona i les menors trauen precipitadament embalums, possiblement de roba, carregant-los ràpidament en una furgoneta i comentant que marxa per a Ciudad Real i que està a Sueca per a recollir a la seua filla major. Moment en què la filla major del matrimoni, comença a tremolar i plorar. Els agents allí actuants després de comprovar que el marit no es troba en el lloc, la filla comença a relatar que, estaven fugint del seu pare perquè portaven dies tancades sense poder eixir al carrer.

La víctima relatà que dissabte passat va tindre una forta discussió i va ser agredida pel seu marit mostrant una lesió a causa dels colps, a més que es també va agredir a dues de les seues filles.

Una vegada protegides les victimes dels fets descrits anteriorment. La Guàrdia Civil de Sueca es trasllada fins a un establiment de la localitat per a la detenció del presumpte autor dels fets un home de 40 anys i de nacionalitat marroquina, pels delictes de maltractaments en l’àmbit familiar, delicte de trencament de condemna i delicte contra la llibertat.

Víctima i filles després d’oferir-li assistència mèdica, són traslladades per agent al Centre de Salut de Sueca perquè siguen reconegudes i aportar-los ajuda psicològica.
Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 4 de Sueca.

PublicitatJuega Limpio Orihuela