30.8 C
Valencia

El Cupó de l’ONCE deixa un ‘Sueldazo’ de 24.000 euros a l’any a Orihuela

El Cupó de cap de Setmana de l'ONCE, ha deixat un premi de 240.000 euros, 24.000 euros a l'any durant 10 anys, a Orihuela, en el sorteig d'este diumenge 16.

- Publicitat -AVL

El Cupó de cap de Setmana de l’ONCE, ha deixat un premi de 240.000 euros, 24.000 euros a l’any durant 10 anys, a Orihuela, en el sorteig d’este diumenge 16.

El venedor de l’ONCE, Francisco Javier Escudero López, és qui ha deixat este premi en la seua ruta de Sant Miquel de les Salines i platges d’Orihuela Costa. El venedor depén de l’Agència de l’ONCE ha informat l’entitat este dilluns.

El cupó de cap de Setmana de l’ONCE ofereix un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció.

A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels números i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat en la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros.

UN ALTRE PREMI
D’altra banda, Juan José Blázquez García és el venedor que ha portat la sort a Sant Vicent del Raspeig, en el seu lloc de venda de l’avinguda d’Alacant –Centre de Salut–, amb un cupó premiat amb 100.000 euros en el sorteig celebrat el divendres 14 de febrer.

El nou ‘Cuponazo’ de l’ONCE ofereix tots els divendres, per tres euros, un premi a les cinc xifres més sèrie de 9 milions d’euros, i sis segons premis de 100.000 euros a sengles extraccions, també amb sèrie. Si s’opta per ‘Cuponazo XXL’, per cinc euros, el premi puja a 15 milions i 200.000 euros, respectivament.

A més, es poden guanyar 134 premis de 25.000 euros a les 5 xifres del primer premi, que creixen fins als 40.000 euros al cupó en l’opció XXL. Una altra novetat és la creació de 800.000 premis menors més a les 4, 3 o 2 últimes xifres de les 6 extraccions de segona categoria.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents venedors de l’ONCE. Com sempre, gràcies al Terminal Punt de Venda (TV), el client pot triar el número que més li agrade. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de Jocs ONCE (www.juegosonce.es), i establiments col·laboradors autoritzats.

L’ONCE comercialitza l’Eurojackpot juntament amb Alemanya, Suècia, Països Baixos, Itàlia, Finlàndia, Croàcia, Eslovènia, Noruega, Lituània, Letònia, Dinamarca, Islàndia, Estònia, Hongria, Eslovàquia i República Txeca, i que ofereix per a este divendres 21 de febrer un pot de 23 milions d’euros.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,754FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Trovam, la Fira Valenciana de la Música, sobreviu a l’any COVID

La huitena edició d'esta fira que se celebrarà a Castelló del 11 al 14 de novembre, abordarà les conseqüències de la COVID-19 en la indústria musical i gran part dels debats i les activitats professionals tindran com a objectiu establir camins i línies de recuperació i desenvolupament del ram.

Castelló tindrà un Pla Director per a proveir d’aigua potable a tota la província amb un “canvi de model de gestió”

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha assenyalat en el seu compromís amb la Diputació Provincial per desenvolupar este projecte que s''han acabat "els temps de les obres no planificades o pegats per qüestions partidistes en l'aigua".

Sanitat invertirà 36 milions d’euros en l’ampliació de l’Hospital Marina Baixa

Es tracta d'una superfície construïda de 32.714 m² destinats a serveis assistencials flexibles, eficients i humanitzats.

Els sindicats demanen un protocol perquè en qualsevol aula amb un contagi de coronavirus facen tests a tots els alumnes

CSIF explica que existeix una elevada inquietud entre professionals docents, alumnat i famílies per la falta d'un criteri unificat referent a això.

Alfafar inicia la campanya de recollida d’arròs

La campanya es realitzarà en les 840 hectàrees que conformen la Marjal d'Alfafar.
- Advertisement -

: Valencià