Susana Ros repeteix com a portaveu adjunta al Congrés dels Diputats

Ernest Blanch la felicita i considera que el seu esment "evidencia que Castelló compta, i molt, per a la direcció federal del partit i per al Govern d'Espanya".

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Ernest Blanch, ha felicitat en nom de l’executiva provincial a la diputada socialista per Castelló, Susana Ros després de conéixer-se que la castellonenca seguirà com a portaveu adjunta en el Congrés dels Diputats, com ja va fer en l’anterior legislatura.

Blanch ha manifestat que “es tracta d’una gran notícia per a les comarques de Castelló, ja que Ros s’encarregarà de traslladar a Madrid les preocupacions dels i les castellonenques” i ha afegit que “el fet que la nostra diputada repetisca com a portaveu adjunta constata que Castelló compta, i molt, per a la direcció federal del Partit Socialista i per al Govern d’Espanya”.

El dirigent socialista a les comarques de Castelló ressalta que, per a tot això, Ros comptarà amb el suport del també diputat Germán Renau i els senadors Artemi Rallo i Ana Edo.

CatalanSpanish