12 C
Valencia

Suspenen els Moros i Cristians de la Font de la Figuera per l’Estat d’Alarma

Desde la Unió Nacional d'Entitats Festeres de Moros i Cristians, ens ha assegurat que han quedat suspeses i que, de continuar l'Estat d'Alarma fins al 9 de maig, es cancel·larien totes les festes de primer trimestre i part del segon.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Amb l’arribada de l’Estat d’Alarma declarat ahir per Pedro Sánchez, president del Govern, augmenten les restriccions i les dificultats per a celebrar les festes dels municipis.

Si les festes de Moros i Cristians ja estaven en una incertesa absoluta sense saber si podrien celebrar-se en el 2021, després de les declaracions d’Ana Barceló, Consellera de Sanitat, ara estan en escac i mat.

El Decret del nou Estat d’Alarma que no sols recomana limitar les eixides a l’imprescindible, prohibeix reunions de més de 6 persones en àmbit públic i privat, la qual cosa impossibilita totalment la celebració de les festes que s’anaren a dur a terme en les pròximes dos setmanes. No obstant això, Sánchez ja va explicar ahir que la seua intenció era prorrogar-ho fins al 9 de maig amb l’aprovació del Congrés dels diputats. En cas de tirar avant, suposaria la cancel·lació de tots els esdeveniments festius en el primer trimestre i pràcticament el segon. I això inclou, òbviament, les festes de Moros i Cristians.

De fet, a les ja cancel·lades durant tot l’Estat d’Alarma decretat al març, s’uneixen ara els Moros i Cristians de diferents municipis de la província d’Alacant i de la resta del territori nacional.

- Publicitat -

És el cas de les festes de Moros i Cristians de la Font de la Figuera que se celebren normalment a principis de desembre. Enguany, lamentablement, han quedat suspeses després de les declaració del nou Estat d’Alarma, tal com ens ha assegurat Pepa Pepa Prat, Presidenta de la Unió Nacional d’Entitats Festeres de Moros i Cristians.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,565FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià