27.9 C
Valencia

Suspeses les festes de Fàtima a Almassora pel coronavirus

Comissió i Ajuntament acorden la cancel·lació de tots els actes de juny.

- Publicitat -AVL

La comissió cultural del Grup Fátima i l’Ajuntament d’Almassora han acordat la suspensió de les festes en honor a la Verge de Fàtima, previstes per al mes vinent de juny.

La pandèmia de coronavirus impedeix la celebració d’uns festejos multitudinaris que habitualment donaven la benvinguda a l’estiu. Per això, totes les activitats previstes queden suspeses.

“Hem treballat molt i molt dur durant este exercici amb la finalitat de poder proporcionar un any més un programa de festes concordes al nostre barri, i humilment estem segurs que l’havíem aconseguit”, han indicat els representants de la comissió. No obstant això, cap dels esdeveniments programats podran dur-se a terme en esta ocasió per a complir les recomanacions sanitàries.

Així ho han acordat el consistori i la comissió a través d’una reunió telemàtica en la qual han participat l’alcaldessa, Merche Galí; la regidora de Festes, Isladis Falcó; i una representació dels veïns del barri. Les dates previstes en el programa no poden complir-se amb esdeveniments com el concert de la Húngara bous al carrer o la presentació de la reina i la seua cort d’honor. Tampoc és possible dur a terme les activitats gastronòmiques ni la missa i romiatge en honor a la Verge de Fàtima.

A més, l’organització ha recordat que les festes del barri són motiu de trobada per a veïnat que aglutina a persones d’edats diferents entre les quals ara figuren col·lectius de risc per al cas de la COVID-19. “L’actitud de la comissió és de màxima responsabilitat perquè tots sabem que el prioritari és la salut en este moment i que quan la situació ho permeta ja hi haurà temps per a celebracions”, segons la regidora de Festes.

En este sentit, els representants veïnals han començat a treballar en la confecció del programa de festes 2021. “La referència la tenim i ara ens toca, com menys, complir amb el que ens havíem proposat per a 2020 i fins i tot intentar millorar-ho per a 2021”, segons han indicat.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,716FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals

La fusió es materialitzarà al llarg d'esta temporada per a ser efectiva en la de 2021-2022

Ondara detecta un nou brot de coronavirus en una empresa local

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 46 persones malaltes

Massamagrell detecta un nou brot de coronavirus en una empresa local

Es tracta d'un més dels nombrosos brots que continuen creixent en la Comunitat Valenciana des de l'inici de la pandèmia

Sanitat declara que hi ha un brot de coronavirus a Navarrés en “un ámbit educatiu”

Se tracta d'un focus dins "l'ámbit educatiu" però la Conselleria de Sanitat no ha donat dades de entorn a quin centre educatiu és.

Alcoi detecta un nou brot de coronavirus per contacte social este cap de setmana

Es tracta d'un més dels nombrosos brots que continuen creixent en la Comunitat Valenciana des de l'inici de la pandèmia.
- Advertisement -

: Valencià