Suspesos tots els trens de mitja distància a València i Alacant sense alternativa per carretera

D'aquesta manera, el Talgo i Euromed amb origen Barcelona i destinació Alacant/Múrcia i viceversa solament es realitzarà el viatge entre Barcelona i València sense alternatives per carretera.

Les pluges torrencials que estan descarregant en la mitat sud de la Comunitat Valenciana com a conseqüència de la DANA (Depressió aïllada en nivells alts) ha obligat a tallar la circulació de tots els trens amb origen i destinació València i Alacant i de la línia Alcoi/Xàtiva-València sense possibilitat de realitzar el viatge per carretera a causa de l’estat de les carreteres, segons informa Renfe en el seu compte oficial de Twitter.

D’aquesta manera, el Talgo i Euromed amb origen Barcelona i destinació Alacant/Múrcia i viceversa solament es realitzarà el viatge entre Barcelona i València sense alternatives per carretera. Per la seua banda, les circulacions de Mitja Distància Ciudad Real-Alacant i viceversa, només realitzarà el viatge entre Albacete i Ciudad Real. D’Albacete a Alacant/València tampoc hi ha possibilitat de realitzar el viatge per mitjans alternatius per l’estat de la carretera.

Rovira  

Per la seua banda, avisa que el Talgo 697 Barcelona-Sevilla realitzarà València-Albacete per carretera “sempre que les condicions ho permeten”. A més, estan suprimides totes les circulacions de rodalies amb tren Alacant-Múrcia i rodalies València-Alacant també sense possibilitat d’establir mitjans alternatius.

No obstant açò, en la Línia AVE no s’ha produït cap afectació i en aquests moments, no hi ha cancel·lacions ni modificacions en el recorregut de trens AVE amb origen o destinació la Comunitat Valenciana.

PublicitatJuega Limpio Orihuela