Confisquen més de 1600 paquets de tabac camuflats en maletes en l’aeroport de València

La Guàrdia Civil denúncia a un ciutadà de nacionalitat ucraïnesa de 31 anys d'edat com a presumpte autor d'una infracció a la Llei de repressió del Contraban.

La Guàrdia Civil ha confiscat més de 1600 paquets de tabac amagats en maletes en l’aeroport de València.

Dins dels controls establits per la Guàrdia Civil per a evitar la comissió d’infraccions de contraban de tabac en l’Aeroport de València, el dia 18 de novembre es va realitzar una inspecció en l’equipatge d’un passatger procedent d’Atenes (Grècia), via Roma (Itàlia), trobant-se entre les seues pertinences multitud de paquets de tabac.

El passatger, un home de nacionalitat ucraïnesa de 31 anys d’edat portava amagades un total d’1.609 paquets de tabac en el seu equipatge, les quals van ser interceptades pel Destacament Fiscal de la Guàrdia Civil de l’Aeroport de València.

Per aquests fets es va procedir a estendre un acta-denúncia a aquesta persona, com a suposat autor d’una infracció a la Llei de repressió del Contraban.

Aquestes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància aeroportuària, en els dispositius establits de forma permanent i d’aqueixa manera poder eradicar el tràfic de contraban i substancies estupefaents en el Port i Aeroport de València.

Publicitat