7.5 C
Valencia

Confisquen 18 sacs de fulla de tabac tipus “strip” a Onda

El pes total del tabac aconsegueix els 180 kg amb valor del mercat negre de 30.000 euros.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’actuació està emmarcada dins de les accions que la Guàrdia Civil en l’exercici de les seues
funcions realitza a la província contra el contraban de tabac adquirit fora de la Xarxa d’Expenedories de l’Estat, i va ser duta a terme per la Patrulla de Fiscal i Davanteres (PAFIF) de Borriana, juntament amb el suport d’altres Unitats pertanyents al Lloc de la Guàrdia Civil d’Onda.

L’operatiu es va portar a efecte la vesprada del passat dia 19 d’octubre, quan els agents van observar com en un carrer de la localitat d’Onda hi havia una furgoneta de transport de mercaderies descarregant diversos sacs, la qual cosa van resultar cridaner als guàrdies civils que van procedir a comprovar el contingut d’estos, tractant-se de tabac desvenat i semipesat (strips), resultant un import de 18 sacs de 10 kg cadascun, que van llançar un pes total de 180 kg.

Tots els sacs mancaven de qualsevol mena de precinte, marques o documents que acreditaren el seu control fiscal i legal situació tributària, així com tampoc es va poder acreditar sanitàriament, per la qual cosa es va procedir a la seua confiscació.

El valor del tabac aprehés alcança els 30.000 euros en el mercat negre. S’han instruït 3 infraccions administratives de contraban per suposada infracció a la Llei orgànica 12/1995 de repressió del contraban, que seran remeses al cap de la dependència provincial de Duana de Castelló i el gènere queda baix deposite a la disposició de la citada autoritat.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -25N_Benitatxell 25N_Castelló 25N_Onda

Segueix-nos

13,295FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura DipVal_PMUS
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent Alcora25N
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Carolina Ferre i Eugeni Alemany presenten les campanades del 2021 d’À Punt

La cita de Cap d'Any serà un programa especial que començarà amb un espai dedicat a l'humor des d'un hotel i continuarà la festa des d'un balcó de la plaça de l'Ajuntament de València.

Albaida rebutja el maltractament animal

S’han donat casos en les últimes setmanes de brutalitat contra gats del carrer pel qual s’han obert diligències penals per les forces de seguretat, que avisen que poden concloure en multa de fins a 30 mil euros i presó de fins a 1 any.

Els veïns d’Onda podran guanyar premis amb el reciclatge

Les empreses tecnològiques trien Onda com a ciutat intel·ligent per a posar en marxa la prova pilot de Reciclabox.

‘L’Alcora Emprén’, un pla de suport a emprenedors i nous negocis

Està integrat per accions impulsades des de l'Ajuntament, la Caixa Rural de l'Alcora i el Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics.

La Diputació de Castelló adjudica el servei d’Educació Ambiental per a pobles de menys de 5.000 habitants

Ignasi Garcia: “Donem suport al veïnat, comerços i associacions de les localitats més menudes perquè puguen separar bé els residus i en igualtat de condicions que a les zones urbanes”.
- Advertisement -

: Valencià