La Guàrdia Civil localitza més de 3.000 paquets de tabac camuflats en un vehicle al Port de València

Agents de la Guàrdia Civil han intervingut més de 3.000 paquets de tabac camuflats en dobles fons en un vehicle al Port de València, una de les majors quantitats incautades en un cotxe a un particular, un home de nacionalitat algeriana que va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de contraban.

Agents de la Guàrdia Civil han intervingut més de 3.000 paquets de tabac camuflats en dobles fons en un vehicle al Port de València, una de les majors quantitats incautades en un cotxe a un particular, un home de nacionalitat algeriana que va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de contraban.

Segons ha informat l’institut armat en un comunicat, les actuacions s’emmarquen en els dispositius establits per a eradicar el contraban de tabac al port i aeroport de València.

Rovira  

Els agents, dins dels controls establits per la Guàrdia Civil per a evitar el contraban de tabac al port, van realitzar un escorcoll de viatgers i vehicles d’un vaixell procedent d’Algèria, en un dels quals van localitzar multitud de paquets de tabac, més de 3.000, camuflats en dobles fons tapats amb xapes.

Els guàrdies civils van detectar en la inspecció dels baixos del vehicle i del remolc que hi havia una placa camuflada que no era de fàbrica del cotxe, per la qual cosa es va pensar que s’havia modificat per a amagar els paquets de tabac. El passatger, de 39 anys, va ser detingut en superar la quantitat de tabac de contraban que portava els 15.000 euros.

Les actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància portuària, en els dispositius establits de forma permanent i així poder eradicar el trànsit de contraban i estupefaents al Port i Aeroport de València. En el que va d’any s’han confiscat un total de 28.000 paquets de tabac.

PublicitatJuega Limpio Orihuela