viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Taller d’emprendiment a Alfafar.

Es donen eines, conceptes i consells per a dur a terme una idea de negoci.
Des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL) de l’Ajuntament d’Alfafar s’està desenvolupant un taller en el qual es mostren diferents eines, es donen consells i s’expliquen conceptes als i les participants perquè puguen desenvolupar d’una manera autònoma un pla de negoci.

Els veïns i veïnes d’Alfafar que han participat del taller es troben molt il·lusionats i contents amb tot l’aprés durant les classes. Encara que el curs no ha finalitzat ja han pogut plasmar les seues idees i conéixer l’àmbit on desenvolupar-les. Dins de la programació, encara els queda temari important que aprendre, com a tècniques de màrqueting o conéixer de prop les xarxes socials, per a poder manejar-se a través d’elles i ampliar la seua perspectiva i àmbit de negoci.

Les persones que estan participant d’aquestes classes són de diverses edats el que permet poder ajudar-se amb diferents punts de vista i aprendre els uns dels altres.

L’alumnat ha volgut mostrar el treball que estan desenvolupant a l’Alcalde del municipi, Juan Ramón Adsuara, que ha participat activament dels treballs presentats. Per a Adsuara, és molt important seguir amb aquest tipus de tallers que ajuden a la població a desenvolupar les seues pròpies idees, ja que la formació en aquest àmbit és molt important per a poder desenganxar en el món empresarial.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, se segueix promocionant aquest tipus de tallers i cursos per a fomentar l’emprendiment i donar eines de treball i gestió als veïns i veïnes del municipi que vulguen iniciar les seues pròpies empreses. Aquests cursos se sumen a les ajudes a l’emprendiment que proporciona l’Ajuntament per a l’inici dels negocis d’aquestes persones, amb el que es mostra el clar compromís de la institució amb el foment i el manteniment de l’ocupació.

Últimas noticias

Contenido relacionado