Èxit de participació en el primer taller de pesca ecofriendly en el Moraig del Poble Nou de Benitatxell

La gran demanda del curs i l'èxit de participació ha portat a la regidoria d'Educació, a càrrec de Myra van’t Hoff, a organitzar un altre taller de pesca “ecofriendly” el dissabte 16 de desembre.

El primer taller de pesca “ecofriendly2 en el Moraig, organitzat per la regidoria d’Educació, a càrrec de Myra van’t Hoff, va tindre una increïble acollida. Les places eren limitades i alguns xiquets i xiquetes es van quedar sense poder participar. D’ací que la regidoria estiga ja organitzant un altre taller per a desembre.

El taller de pesca “ecofriendly” va incidir en la formació en una pesca sostenible, selectiva i esportiva, compromesa amb els ideals de conservació. De fet, els xiquets i xiquetes que van capturar un peix ho van llançar novament a la mar.

Rovira  

En l’activitat, que va ser gratuïta, el xiquets i xiquetes participants van elaborar les seues pròpies canyes de pescar, van aprendre a fer nucs de pesca, a col·locar l’esquer i a pescar de manera selectiva i artesanal, sense causar impacte en els fons marins. A més, els monitors van explicar l’art tradicional de les pesqueres en El Poble Nou de Benitatxell i les espècies de peixos més comuns del fons marí, així com els més perillosos.

Ha sigut increïble l’acollida, els xiquets van disfrutar alhora que van connectar amb la naturalesa i van conéixer l’art de la pesca tradicional i ecològica en un entorn de gran bellesa paisatgística com és El Moraig. És important que algú els diga que han de pescar només l’imprescindible amb el menor impacte possible en la mar, com ho fan els pescadors artesanals” ha apuntat la regidora d’Educació, Myra van ‘t Hoff.

PublicitatJuega Limpio Orihuela