Isabel Bonig: “Només si es vota al PP, eixirà al PP, si es vota a un altre…eixirà Pedro Sánchez”

L'acte de tancament de campanya del partit popular a Castelló ha reunit al voltant de 200 persones amb el missatge de "votar al PP per a tirar a Sánchez de la Moncloa"

Publicitat

“Diumenge, només hi ha possibilitats, o es vota a Padro Sánchez, James Bond 1, o governe Pablo Casado que és una persona seria i responsable!” Així de contundent i excloent en la elecció, ha demanat la presidenta del PP a la CV, Isabel Bonig, el vot en l’acte de tancament de campanya a Castelló, que s’ha celebrat a la plaça de la Pescateria, amb un parell de centenars de persones.

Bonig, ha parlat de la resta de candidats, comparant a Sánchez en un James Bond, pel seu ús del Falcón i les seues ulleres de sol per anar al Benicàssim, ha parodiat les ocurrències del “Sr. de Ciudadanos que s’ha destorbat un poc, i que ara va en moto d’un lloc a un altre o es posa a fer esport o trau el seu gos” i també s’ha referit “a los de los caballos…” afirmant que com que mai han governat “parlen des de les vísceres i no saben el que significa governar per a tots!”.

PublicitatRovira  

I és que el PP, com tots els partits, esgota les últimes hores de campanya repetint consignes, cada vegada més clares per aconseguir mobilitzar la gent. De fet, la candidata al Senat, Salomé Pradas també ha posat l’accent en cridar a la unitat ja que “si la dreta vota dividida, Sánchez es queda” i ha afirmat que el vot al PP val el doble “perquè és votar al PP i a la vegada votar per a tirar a Sánchez de la Moncloa”. A més, per si quedava algun dubte, Pradas també ha parlat de l’existència d’altres alternatives de dretes “que es volen carregar les autonomies” i enmig de l’eufòria de l’acte de tancament s’ha atrevit a vaticinar que el PP trauria esta vegada 2 diputats i 3 senadors.

Amb tot, amb el missatge clar d’aglutinar les forces de centredreta, votant al PP, el president provincial, Miguel Barrachina també ha sumat algunes notes d’ironia als parlaments augurant que la Comunitat “li donarà un ‘susto’ a Puig amb els resultats electorals”.

Pel que fa a les paraules de Begoña Carrasco, amfitriona de les seues companyes i companys de partit, s’ha referit als intents de les esquerres per reescriure el passat i contar-lo només a la seua manera i ha demanat també amb força “perquè diumenge, el canvi és possible”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela