Joan Ribó: “A València el peix està molt venut”

A un trinquet pilota valenciana i amb ànima de casal faller, la formació acomiada l'última nit de campanya electoral al crit de "Xe que bo, alcalde Joan Ribó"

Acompanyat per la vicepresidenta Mònica Oltra i l’eurodiputat Jordi Sebastià, l’actual alcalde de València, Joan Ribó tancava la campanya electoral al clàssic Trinquet de Pelayo.

Em fet una campanya de propostes, cada dia féiem una proposta molt concreta, avui era el tema d’EMT però ahir era de les costes, de l’ensenyament… em anat a tost els barris a escoltar els problemes i no ara en campanya, portem fent-ho dos anys” Començaba dient Ribó al seu discurs, remarcant la importància de l’apropament a la ciutadania. Seguint aquesta línia de discurs, Ribó també senyalava “que ningú s’enganye, Compromís no som els líders, Compromís som tots els que estem treballant dia a dia per canviar aquesta ciutat, aquesta societat i aquesta Europa”.

Així mateix, Ribó assenyalava que eren molt optimistes amb els resultats que s’esperàvem del diumenge “Tenim molts senyals. Deien que hi havia un vent que bufava en altra direcció però vam guanyar les eleccions autonòmiques a valencià” i es recolçaba en el suport de la ciutadania guanyat als quatre anys d’alcaldia “Nosaltres som gent de valors, gent honrada, ací ja no es roba”.

Ribó tampoc deixava sense mencionar l’absència dels grans líders durant la campanya a València: “En esta campanya no ha vingut cap gran dirigent. No ha vingut ni Iglesias, ni Casado, ni Pedro Sánchez. No crec que siga perquè menyspreen València, jo tinc la sensació que els seus estudis electorals els diuen que en València està tot el peix venut i que no val la pena vindre.

També ha parlat Jordi Sebastià, qui feia campanya per a les eleccions europees, que ha començat senyalant les dificultats a la campanya europea “No ens volien als debats televisius, no ens volien als mitjans de comunicació, no ens volien en les enquestes… però finalment hi han hagut d’acceptar que Compromís a Europa també és imparable”. Dia fent referència a l’eslògan de la campanya.

“La crisi citrícola per eixe tractat aprovat al parlament europeu ha fet despertar a moltíssims valencians i valencianes que hi ha compres que el que es vota allà té un efecte directe en la vida quotidiana i Compromís sempre ha estat treballant del costat de la gent i açò la gent ho a entés”. Continuava Sebastià remarcant la importància de la presència valenciana al parlament europeu per cridar als valencians al vot.

La vicepresidenta Mònica Oltra també ha tingut unes paraules per als seus companys en campanya, emparant-se en la trajectòria d’aquest quatre anys d’alcaldia de Joan Ribó i la repercussió en les eleccions de fa un mes “Ni CIS ni ZAS, la nostra enquesta va ser guanyar el 28 d’abril les eleccions a aquesta ciutat.

 

Publicitat