18.9 C
Valencia

El tancament de la Facultat de Dret en l’aire pel contagi d’un professor per coronavirus

El Comité d'Emergències de la Universitat ha recomanat, de moment, seguir les mesures generals d'higiene efectives contra el contagi de grip i altres virus.

- Publicitat -AVL

La Facultat de Dret de la Universitat de València podria tancar després de confirmar-se que un professor ha donat positiu per coronavirus.

Segons fonts de la Universitat el professor no ha estat en contacte amb alumnes des de finals de 2019, ja que va donar les seues classes en el primer quadrimestre, però sí que ha acudit a la Facultat de Dret.

El comunicat al professorat explica que “encara que el contagi s’ha produït fora de les instal·lacions de la Universitat de València, les autoritats de Salut Pública, en coordinació amb la Universitat de València, han posat en funcionament el protocol d’identificació i consulta a les persones que han mantingut un estret contacte amb este professor (posa estudiant per error) i que, per tant, es trobarien en risc de contagi”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià