12.5 C
Valencia

Tancat l’accés a vehicles en cinc punts del Millars per a evitar abocaments

Es tancaran quatre accessos al terme municipal de Borriana, compresos entre el Caminàs de Santa Pau i el Camí La Cossa. Al terme d'Almassora es tancarà l'accés des del Caminàs de Musclera.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Evitar que els vehicles accedisquen al llit del riu Millars per a impedir els abocaments en el llit és l’objectiu que s’ha plantejat el Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars, integrat per la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló i els ajuntaments de Borriana, Almassora i Vila-real. En l’última Junta de Govern s’ha aprovat la col·locació de barreres en cinc punts d’accés al llit del riu.

El tancament es farà mitjançant la col·locació de pedres d’escullera (com el delimitat fet a la platja de la Pola), per a reduir tasques de manteniment. Este sistema permet el pas de caminants i ciclistes però impedeix el de vehicles a motor.

En un dels accessos sí que s’instal·laran pilons metàl·lics extraïbles, per a permetre el pas controlat dels vehicles de servei i d’emergències.

A partir dels informes del personal tècnic i de la guarderia del Consorci s’ha adoptat esta mesura per a incrementar la protecció efectiva del llit del riu. Es tancaran quatre accessos al terme municipal de Borriana, compresos entre el Caminàs de Santa Pau i el Camí La Cossa. Al terme d’Almassora es tancarà l’accés des del Caminàs de Musclera.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,339FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Alcora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Així serà el Nadal per als valencians: reunions de 10 persones i mobilitat els dies importants

El Consell vol evitar que Nadal, Cap d'Any i Reis desemboquen en una tercera onada de contagis.

Vila-real instal·larà les dues primeres bases d’aparcament i càrrega de patinets elèctrics com a prova pilot

L'Ajuntament de Vila-real ha adquirit, a través de l'àrea de Mobilitat de la Regidoria de Territori, dues bases d'aparcament i càrrega per a patinets elèctrics que s'instal·laran a manera de prova pilot per a donar resposta al creixent ús d'aquests Vehicles de Mobilitat Personal (VMP).

Benicàssim encén el Nadal

L'encesa de l'enllumenat nadalenc marca l'inici de la campanya

Les empreses ondenses confien en l’agència d’inserció laboral per a cobrir més de 150 ocupacions

L'Ajuntament d'Onda inverteix 588.319,94 € per a reforçar el servei, augmentar la formació i les ajudes directes per a la contractació dels veïns d'Onda

Nules dona la benvinguda al Nadal amb l’encesa de l’arbre i l’enllumenat decoratiu

Es dona visibilitat a l’espot “Som la Llum del Nadal” amb el que es vol promocionar les compres al comerç local
- Advertisement -

: Valencià