jueves, 18 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Es manté tancat un túnel de l’AP-7 per humitats

Si el problema de la circumval·lació de peatge d’Alacant era greu amb la fallida, sembla que també la mateixa infraestructura és la que fa aigües. No tenint bastant amb passar a les mans de l’Estat en 2018 per la fallida, ara s’enfronta al problema de tancar un túnel per humitats quan este va ser inaugurat fa menys de 10 anys. Estes filtracions han obligat a tancar el pont al pas per seguretat.

El problema es va detectar després d’una pluja torrencial al març, en un dels conductes que existeixen a Sant Vicent, afectant el sentit València, per la qual cosa el tràfic es desvia des de llavors pel sentit contrari, que té solament dos carrils, per la qual cosa s’han col·locat cons i tots dos sentits comparteixen calçada i els vehicles transiten durant quasi tres quilòmetres a 60 km/h per una via que és de pagament, i que precisament el seu escàs ús ha portat a la fallida a la seua concessionària.

El tall de tràfic afecta el tram entre els quilòmetres 687 i 690, ja que per motius de seguretat viària i de les distàncies que s’estableixen per al desviament del tràfic, el tall en adreça València arranca ja en el túnel de San Antón, l’altre que existeix a San Vicente i que en este cas sí que és un túnel excavat en la roca, on només hi ha un carril operatiu.

Últimas noticias

Contenido relacionado