Tanquen Alcoi, Castalla i Polop per l’augment de positius en coronavirus

A més, han decretat el tancament de bars, centres socials, clubs, gimnasos i parcs. I el toc de queda ara en tota la Comunitat és a les 22h.


El President de la Generalitat, Ximo Puig i la Consellera de Sanitat, Ana Barceló, han anunciat el confinament perimetral de 25 municipis de la Comunitat Valenciana, 3 d’ells a la província d’Alacant.
Així Alcoi, Castalla i Polop quedaran confinats perimetralment a partir del 7 de gener, durant 14 dies. La creixent incidència acumulada de casos de coronavirus en el municipi ha provocat el seu tancament immediat.


Dins de 2 setmanes, la Consellera ha indicat que revisaran la seua situació epidemiològica i valoraran si alcen el confinament del poble.
A més, del tancament temporal, la Conselleria ha decretat noves mesures restrictives durant el mateix període de confinament, que se sumen a les ja dictades en la resolució el passat 5 de desembre i en les noves anunciades hui.

NOVES MESURES RESTRICTIVES EN ELS TRES POBLES

  • Toc de queda: 22h (pero a tota la Comunitat)
  • Tancament cautelar centres socials, casinos, clubs i establiments d’anàloga naturalesa
  • Tancament bar i restaurants, excepte els quals servisquen menjar per a portar
  • Tancament gimnasos i centres esportius
  • Tancament Parcs i jardins
  • Modificació aforaments en vetles, enterraments i un altre tipus de celebracions. Es limita a 15 persones en aire lliure i 10 en espais tancats.


Consulta les noves mesures restrictives per a tota la Comunitat:

CatalanSpanish