6.600 racions se serveixen en la inauguració de la VIII Ruta de la Tapa i el Vi d’Almassora

Bars i restaurants serviran de nou aquest cap de setmana les seues especialitats.

La VIII Ruta de la Tapa i el Vi d’Almassora ha arrancat amb bon peu, com demostren les 6.600 racions servides des de la seua inauguració dijous passat Sant. “Sens dubte, fer coincidir la ruta amb els dies de Pasqua i, especialment, amb un acte tan multitudinari com la Trencada de l’Hora ha disparat l’assistència de clients a bars i restaurants”, ha assegurat el regidor de Comerç, Roger Beltrán.

Després d’un primer cap de setmana de rècord, els 18 locals que participen en aquesta edició tornaran a servir les seues tres tapes a partir de demà divendres i durant tot el cap de setmana. Per un preu de tres euros, el públic pot assaborir aquestes bocades acompanyades d’un vi i participar en el sorteig de cinc sopars i tres lots dels brous de la ruta.

PublicitatAVL

Per als veïns i visitants que encara no s’hagen acostat a assaborir les especialitats de cada local, Tallers Queral, patrocinador de l’esdeveniment, ha editat 3.000 llibrets amb la localització dels bars i restaurants, els horaris d’obertura i els ingredients de cada recepta. A més, el consistori ha instal·lat mapes de la ruta per tot el municipi en els quals un codi QR remet al llibret oficial. La Regidoria de Comerç ha rellançat APP de l’esdeveniment, en la qual figura tota la informació i a través de la qual els comensals també poden votar les seues tapes favorites.

Cal recordar que la Ruta de la Tapa i el Vi inclou en la seua oferta gastronòmica propostes aptes per a persones celíaques i plats vegetarians. Tots ells serveixen tres tapes diferents, per la qual cosa el menú consta de 54 plats en total.

Esta publicació està disponible en : Valencià