El Valencia no obrirà hui les taquilles per al partit amb el Celtic per seguretat

El Valencia ha emés un comunicat en el qual anuncia que "per motius de seguretat" no obrirà aquest dijous les taquilles per a la trobada que disputarà aquesta vesprada davant el Celtic a Mestalla, corresponent a la volta dels setzens de final de la Lliga Europa.

El Valencia ha emés un comunicat en el qual anuncia que “per motius de seguretat” no obrirà aquest dijous les taquilles per a la trobada que disputarà aquesta vesprada davant el Celtic a Mestalla, corresponent a la volta dels setzens de final de la Lliga Europa.

El club valencià informa que ha pres aquesta decisió “amb coneixement d’UEFA, Policia i el Celtic FC amb l’objectiu de previndre la seguretat dels afeccionats” i evitar que es cause algun mal als seguidors del València.

També indica l’entitat valencianista que lamenta les molèsties ocasionades per aquesta decisió, que deixa als seus afeccionats sense entrades disponibles per a la trobada.
Aquesta decisió es produeix després que en la nit del dimecres foren detinguts sis afeccionats del club escocés després d’agredir cinc d’ells a diversos agents policials enfront d’una cerveseria situada en la Gran Via Marqués del Túria de la ciutat i un que viatjava en un tren des de Castelló per tràfic de drogues.

Diversos agents van resultar ferits i sobre els cinc detinguts pesen argos de desordres públics i atemptats contra agents de l’autoritat.

A més s’ha establit un protocol d’accés a l’estadi i els seguidors del Celtic només podran entrar a Mestalla per les portes més pròximes al córner de la confluència entre el carrer Arts Gràfiques i l’avinguda d’Aragó, per a arribar a la zona en la qual se situa l’afició visitant en aquest estadi.

Publicitat