Les taronges torrentines arriben als col·legis de Torrent amb els sucs de taronja natural de la campanya ‘Trau-li suc’

Els xiquets i xiquetes dels col·legis de Torrent estan gaudint del suc de taronja amb ‘Trau-li suc’. Una campanya que impulsa l’Ajuntament en col·laboració amb el Consell Agrari per a promocionar, mitjançant degustacions de sucs, el consum de taronges torrentinas i recolzar així el treball dels agricultors locals.

Ahir va ser el torn de l’alumnat del CEIP Lope de Vega que, a més de delectar-se amb un bon suc, va aprendre la importància que tenen els cítrics per a mantenir una alimentació saludable. La regidora d’Educació, Patricia Sáez, va estar en el col·legi i va acompanyar als més xicotets i xicotetes en la degustació d’aquests sucs tan deliciosos.

La campanya ja s’ha realitzat amb gran èxit en altres llocs, com en el Centre Ambiental El Vedat, i mitjançant un stand en la festivitat de Sant Blai. La programació continua la setmana vinent amb els col·legis: CEIP Federico Maicas, CEE l’Encarnació, CC Munte-Sión, CC María Auxiliadora, CEE La Unió i CC La Puríssima. A més, la campanya també es realitzarà el dimarts 14 en les ‘Jornades de Cítrics i Cultius Alternatius’ que organitza Caixa Rural de Torrent.