S’eleva a taronja l’alerta per pluges de fins a 100 l/m2 en dotze hores

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha elevat a taronja l'alerta per pluges de fins a 100 litres per metre quadrat en dotze hores en el litoral nord de la província d'Alacant i l'interior i litoral sud de la de València.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha elevat a taronja l’alerta per pluges de fins a 100 litres per metre quadrat en dotze hores en el litoral nord de la província d’Alacant i l’interior i litoral sud de la de València.

Aquesta alerta començarà a les 20:00 hores d’aquest dimecres i està previst que finalitze a les 00:00 hores del pròxim divendres, segons fonts de Aemet.

També ha activat l’alerta taronja en el litoral nord de la província de Castelló, on demà dijous podrien produir-se precipitacions acumulades en dotze hores de fins a 100 litres per metre quadrat. En aquest cas, l’alerta començarà les 00:00 hores de demà dijous i finalitzarà vint-i-quatre hores després.

La resta de la Comunitat romandrà el dijous i divendres en alerta groga ja que s’esperen pluges de fins a 20 litres per metre quadrat en una hora i de 60 l/m2 en dotze hores.

Publicitat